Ωράριο Λειτουργείας Δευτέρα-Παρασκευή 08.00 - 18.00 & Σαββάτο 08.00-14.30

Σχετικά με Εμάς

ΤΟ ΙΚΤΕΟ CONTROLE,  ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤHN ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015.
Αυτό που είναι ο στόχος και το όραμά μας, είναι να γίνουμε  γρήγορα γνωστοί και να καταξιωθούμε στην συνείδηση των πελατών μας σαν ένα ΚΤΕΟ που διακρίνεται για: την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα του τεχνικού ελέγχου. Παράλληλα λειτουργούμε με τιμές ανταγωνιστικές και  προσφέρουμε άνεση και ασφάλεια στο χώρο υποδοχής των πελατών μας.
Το ΚΤΕΟ μας έλαβε την άδεια λειτουργίας από το Υπ. Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων. Αυτή περιλαμβάνει τον αρχικό και περιοδικό τεχνικό έλεγχο επιβατικών οχημάτων, ταξί, ασθενοφόρων και φορτηγών με μέγιστο φορτίο μέχρι 3,5 τόνους, καθώς και τον έλεγχο βαρέων οχημάτων όπως φορτηγά, συρμούς και λεωφορεία. Επίσης, τους ειδικούς ελέγχους εκπαιδευτικών και οχημάτων που χρησιμοποιούν το υγραέριο ή το φυσικό αέριο ως καύσιμο.

Σχετικά με Εμάς

Αυτό που είναι ο στόχος και το όραμά μας, είναι να διακρινόμαστε για την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα του τεχνικού ελέγχου. Παράλληλα λειτουργούμε με τιμές ανταγωνιστικές και  προσφέρουμε άνεση και ασφάλεια στο χώρο υποδοχής των πελατών μας.

Τελευταία Νέα

Πληροφορίες

© 2015 Controle.

Search