Ωράριο Λειτουργείας Δευτέρα-Παρασκευή 08.00 - 18.00 & Σαββάτο 08.00-14.30

Απαιτούμενα Έγγραφα

Για επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης:

1) Άδεια κυκλοφορίας

2) Προηγούμενο δελτίο τεχνικού ελέγχου στην περίπτωση που ο προηγούμενος έλεγχος έχει γίνει σε δημόσιο ΚΤΕΟ μέχρι την 1/1/2013.

3) Προηγούμενη κάρτα καυσαερίων

4) Ταυτότητα (ή δίπλωμα ή διαβατήριο) του προσκομίζοντος το όχημα

5) Αν το αυτοκίνητο φέρει μεμβράνες χρειάζεται βεβαίωση απο τον εγκαταστάτη των μεμβρανών για την ταυτοποίηση τους

6) Αν το όχημα χρησιμοποιεί και το υγραέριο για την κίνησή του, χρειάζεται βεβαίωση καλής λειτουργίας του συστήματος υγραεριοκίνησης απο τον εγκαταστάτη ή απο τεχνίτη αερίων καυσίμων, η οποία να έχει εκδοθεί όχι πριν απο 1 μήνα. Αν ο αρχικός έλεγχος υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητο έχει γίνει πριν απο 6 μήνες το πολύ, τότε η βεβαίωση καλής λειτουργίας δεν χρειάζεται.

Για επιβατικά οχήματα δημοσίας χρήσεως (ταξί):

εκτός των παραπάνω χρειάζεται να προσκομιστεί και

1) Βεβαίωση του ΣΑΤΑ για την χορήγηση του ηλεκτρονικού σήματος. ΠΡΟΣΟΧΗ! οι βεβαιώσεις αυτές ισχύουν για 2 χρόνια απο την ημέρα που εξεδόθησαν.

2) Αν το όχημα φέρει CB χρειάζεται και βεβαίωση για την καλή λειτουργία του ραδιοσυστήματος.

Για όλα τα οχήματα:

Αν ο έλεγχος του οχήματός σας είναι εκπρόθεσμος, τότε χρειάζεται να προσκομίσετε και το αντίστοιχο ηλεκτρονικό παράβολο εκπρόθεσμου τεχνικού ελέγχου. Συνεννοηθείτε με την γραμματεία μας για το ακριβές ποσόν του ηλεκτρονικού παραβόλου.

Αν δεν είστε σε θέση να εκδώσετε ηλεκτρονικό παράβολο μέσω του συστήματος TAXIS, ελάτε να το εκδώσουμε εμείς για λογαριασμό σας. Σε αυτήν την περίπτωση, χρειάζεται να μας προσκομίσετε τον αριθμό ΑΦΜ σας (αν δεν είναι τυπωμένος στην άδεια κυκλοφορίας) και τον αριθμό IBAN του λογαριασμού τραπέζης σας. Εάν έχετε πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή προπληρωμένη από κάποια τράπεζα, και θέλετε να χρεώσουμε την κάρτα σας για το e-παράβολο, τότε χρειάζεται να προσκομίσετε και αυτήν.

Σχετικά με Εμάς

Αυτό που είναι ο στόχος και το όραμά μας, είναι να διακρινόμαστε για την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα του τεχνικού ελέγχου. Παράλληλα λειτουργούμε με τιμές ανταγωνιστικές και  προσφέρουμε άνεση και ασφάλεια στο χώρο υποδοχής των πελατών μας.

Τελευταία Νέα

Πληροφορίες

© 2015 Controle.

Search